About US

Welkom bij KNOTS&SILVA! Laat u inspireren door ons ruime assortiment stijlvolle en speelse hand mode!


Je kan er niet omheen, “armbanden worden over de hele wereld gedragen om uiting te geven aan de eigen persoonlijke stijl, als symbolisch gebaar of zelfs om sentimentele redenen” 


Doel - Knots & Silva streeft ernaar om gezamenlijk met onze klanten tot een betrouwbaar merk te groeien. Door diversiteit- en kwaliteit aan te bieden waar de klant zich mee kan identificeren. In de meeste gevallen worden onze sieraden in kleine aantallen gemaakt. Dit betekent dat Knots & Silva u enige mate van uniekheid kan garanderen.


Materialen - Alle onze sieraden worden gemaakt van hoogwaardig materialen als sterling zilver 925 onderdelen en mooie, exclusieve edelstenen kralen. Daarnaast werken wij met leer, kunststof, hout- en glaskralen, rvs-onderdelen en DQ nikkelvrij metaal.

Gebruik natuursteen - Verschillende natuurstenen hebben een verschillende werking, daarom gaat de voorkeur naar het gebruik van natuurlijke edelsteen kralen in onze sieraden. Denk aan de amethist,  deze zou goed helpen tegen hoofdpijn. Daarnaast beschikken natuurlijke producten over drie belangrijke eigenschappen schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. 

Goed om te weten! De kans op Nikkel allergie is erg klei. Nikkel wordt vrijwel niet meer in sieraden gebruikt. Het verbod op de verkoop van sieraden, die in direct contact met de huid komen, met een hoge nikkelafgifte valt onder de Warenwet.